el sexe als blogs (2 de 2)

L’expressió "l’home és un animal social" ha omplert la boca de multitud d’educadors i il·luminats de diversos tipus i motivacions al llarg dels darrers quaranta anys. Però què s’amaga, rere aquesta frase tan elegant? Ja us ho dic ara: "L’home vol follar". Ni més ni menys que això.

La busca de sexe, una vegada les diverses morals monoteistes es van imposar sobre la pràctica totalitat de la humanitat (fent lleugerament incòmoda la fornicació compulsiva sense excusa ni motiu), va portar al naixement de les tabernes. I des de llavors, tot rodat. Bars, pubs i discoteques. I Montjuïc.

El problema ve quan deixes de ser un animal social, quan et tanques al teu món i en surts el just per comprar tabac o perquè la mama et faci el dinar. Si no et socialitzes tal i com manen les escriptures, com folles?

Fa uns anys, el panorama de milers d’onanistes crònics catalans es va clarificar. Algú va escriure el seu primer post al primer blog català (sí, val, val, quan encara ningú sabia què era un blog i bla-bla-bla…). I endevineu què hi va escriure? Exacte. "Ei, nenes, aquí em teniu! I n’hi ha per totes!" La resposta, tal com era d’esperar, va ser nul·la, però ni aquest blogaire primògenit ni els que el van seguir van desistir.

La composició de la catosfera ha anat variant moltíssim, al llarg dels anys, però l’escola dels blogaires que busquen sucar s’ha mantingut en tot moment al peu del canó. Des de clàssics entranyables que amb el pas dels anys no han encara après a camuflar entre la lírica les peticions de sexe (enllaç), passant per il·lustres de la flaccidesa compositiva (el clàssic ‘Diària’, ja desaparegut), el nostre ja conegut glamurós (enllaç), o postadolescents sense filtre seleccionador que dirigeixi els seus esforços (enllaç).

Últimament, cal destacar un gran element que va arribar una miqueta desorientat a aquest món, però que amb poques setmanes ha aconseguit fer-se ja un nom propi entre els artistes de la pesca bloguística (enllaç).

Com algú digué ja fa molt, el sexe mou muntanyes, i no estaria de més anomenar alguns fenòmens comunals que provenen d’aquest instint bàsic. Sembla que, sense ser-ne del tot conscients, es produeixen cercles d’amistats bloggers que esdevenen cercles on tots els integrants han tingut la seva oportunitat de sucar (exemple). D’aquesta manera, es pot arribar a afirmar que sí, que els blogs alegren les zones baixes. De manera relativament fàcil. Però, com en la vida real, només si un ho busca.

I amb això acabo, per ara, amb un tema inacabable: els exemples de sexe als blogs són molts, i de ben segur que us puc anar degustant amb alguns d’ells de tan en tan.

[@more@]

Quant a mibanyes

La Catosfera existeix. Jo en sóc la prova.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: el sexe als blogs (2 de 2)

 1. somiador diu:

  Bé, jo crec que el tema del sexe, com bé dèies, és un tema històric que trobarà el seu lloc en l’infinit, en la perpetuïtat mentre existeixi la vida.

  Els essers humans necessiten i necessitem sexe, alguns a un preu, altres a un altre preu, però forma part de l’existència i de la felicitat de les persones. És així.

  Per això pronostico una vida d’èxits al sexe, i per tant, a tots aquells que el vulguin mantenir viu a la xarxa.

 2. somiador diu:

  Bé, jo crec que el tema del sexe, com bé dèies, és un tema històric que trobarà el seu lloc en l’infinit, en la perpetuïtat mentre existeixi la vida.

  Els essers humans necessiten i necessitem sexe, alguns a un preu, altres a un altre preu, però forma part de l’existència i de la felicitat de les persones. És així.

  Per això pronostico una vida d’èxits al sexe, i per tant, a tots aquells que el vulguin mantenir viu a la xarxa.

 3. GLAMBOY69 diu:

  Ui, veig que de nou et serveixo com a conillet d’indies a qui aplicar les teves maquinacions!!

  Però… no ho netenc..Em poses com a exemple de blogger que vol sucar i cites un post en el que faig un desmesurat esforç pedagògic per mostrar als meus lectors que han de fer per lligar ELLS, no jo, que ja m’ho sè de memòria!!

  Perqué després diguis que no tracto bé als lectors, si fins hi tot els hi faig de Celestina!

 4. somiador, ho sento però no acabo de veure l’argument de fons del teu comentari.
  glamurós, no et sentis un conillet d’índies, que no experimento amb tu, només t’utilitzo de model. I per la resta, de la mateixa manera que el desconeixement de la llei no eximeix del seu compliment, que conscientment no escriguis per sucar no significa que no ho facis.

Els comentaris estan tancats.