gràcies

Això és molt més del que m’esperava! Les tornades als blogs sempre són dures, no saps on ha anat a parar l’audiència que has deixat.
Però m’heu sorprès gratament i m’heu omplert d’ànim per continuar amb la meva tasca:
En un sol dia el Mètode es col·loca en el lloc número 9 dels més populars (enllaç) de bloc.cat (algun dia hauriem de desgranar com funciona això dels més populars, però alguna cosa ha de voler dir), el nombre de visites d’ahir és admirable i fins a 20 de vosaltres m’heu afegit al vostre twitter (enllaç).
De veritat, estic contentíssima. No sé com m’ho faré per tenir una continuitat total aquí ara que les circumstàncies personals han canviat, però em doneu forces per intentar-ho!

Quant a mibanyes

La Catosfera existeix. Jo en sóc la prova.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.